IKenIK - Winnaar Thuiswinkel awards 2013

Boba 4G Wildflower draagzak

Specificaties

Merk / Model Draagzak Boba 4G
Prijs € 90,00
Conditie Nieuw
Geplaatst op 20-01-2015 13:52
Gegevens adverteerder Groningen
Nederland
+31623941130

Beschrijving van adverteerder

De innovatieve Boba Carrier 4G is ontworpen voor baby’s en peuters met een gewicht van 3,5 - 20 kg. De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.

De 4G draagzak wordt geleverd met een geïntegreerde baby insert of verkleinkussen die de baby hoger in de draagzak laat zitten. Deze nieuwe inzetstuk kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: voor pasgeboren baby's in de foetushouding en voor het moeilijke tussenstadium tot het kind zonder insert kan zitten.

Als het verkleinkussen niet meer nodig is, kan het volledig worden verwijderd. De baby zit dan automatisch in de orthopedisch correcte M-positie in de draagzak, die belangrijk is voor een gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten.

De Boba 4G is een buik- en rugdrager. De Boba draagzak is gemaakt van katoen en geschikt voor zowel zomer als winter.

Om grotere kinder comfortabel en veilig te dragen, heeft de Boba 4G een hoge rugpand om de kind dicht aan de lichaam van de drager te houden.

Bovendien heeft de Boba Carrier verwijderbare voetsteuntjes voor dreumes of peuters, die aan de heupband bevestigd zijn. Ze laten de voetjes uitrusten en zorgen voor een gezonde (kikkerachtige) zithouding.

De Boba 4G ontwerp is gemaakt voor alle ouders van verschillende grootte zonder aanschaf van een verlengstuk. Alle banden zijn volledig verstelbaar.


×

E-mail de adverteerderVerstuur mijn reactie
×

Dit product delen

Selecteer hieronder hoe u dit product wilt delen

e-mail de adverteerder Product delen Afdrukken